joi, 17 iunie 2010

Nu cresc flori de "Valentine's Day"

Dimpotriva, artificialitatea umple magazinele si totodata inimile asa zisilor indragostiti, fara ca ei sa constientizeze macar. Daca totusi exista o farama de dragoste in sufletele lor, acum s-a transformat intr-o “emotie” comerciala.

Ursuleti de plus care mai de care mai aratosi te-asteapta sa-ti deschizi inima…aah, scuzati; rectific: portofelul cat mai larg si sa cumperi putina compasiune pentru persoana iubita, ca doar asa se cuvine, nu ? Inimioare si declaratii de dragoste imbietoare te atrag cu fel de fel de mesaje dragalase si originale, luandu-ti de pe suflet povara responsabilitatii de a crea tu insuti un mesaj pentru a ta pereche. Iubirea iese pe banda rulanta, e indeajuns pentru fiecare. Cu cativa lei poti face pe cineva sa se simta iubit. Pana la urma, e atat de profitabila, ca iubeste chiar si singura, in locul tau !

Asadar, care-i treaba cu toti romanticii astia emo care se chinuie atat cand e vorba de dragoste ? La ei nu au aparut inca tarabele cu jucarioare, inimioare si povestioare ?…
Nu, n-au aparut. Ei asteapta primavara ca sa-nfloreasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu